Центр допомоги

BlackSea

Зняти з публікації або видалити продукт

У цій статті:

Як зняти продукт з публікації

Щоб зняти продукт з публікації,

  1. Перейдіть до Панелі продуктів,
  2. Виберіть продукт, який ви хочете зняти з публікації

Натисніть кнопку "Зняти з публікації" у верхній частині сторінки.

Коли ви знімаєте продукт з публікації:

  1. Клієнти більше не зможуть його придбати.
  2. Продукт видаляється з BlackSea Discover.

Зняття з публікації не видаляє ваш продукт або будь-які пов'язані з ним дані. Ваш продукт залишиться таким, яким ви його розробили; це просто видаляє продукт з поля зору клієнтів.

Клієнти, які придбали продукт, все ще матимуть доступ до своїх файлів.

Як видалити продукт

Щоб видалити один зі своїх продуктів, перейдіть до Панелі продуктів, наведіть курсор на статус, а потім натисніть червону кнопку "Видалити", яка з'явиться праворуч. Після видалення у вас буде кілька хвилин, щоб скасувати цю дію з нижнього колонтитула тієї ж сторінки.

Якщо у вас є сумніви щодо видалення продукту, зв'яжіться з нами, і ми зможемо відновити його для вас.

Після видалення продукту

Ваші клієнти все ще матимуть доступ до файлів, які вони придбали, але ви не зможете бачити їх на вкладці "Аудиторія". Вони також не відображатимуться в експортованому CSV-файлі ваших продажів.

Видалення продукту підписки

Видалення продукту підписки скасовує підписку для всіх.

Пов'язані статті

Ми використовуємо cookie

Частина cookie потрібна, щоб працювали вхід, кошик, оплата й мова. Аналітичні та маркетингові вмикаємо лише з вашої згоди — вони показують, що працює, і допомагають авторам вимірювати рекламу. Докладніше — у Політиці конфіденційності.