Центр допомоги
Категорії
Скасування підписок клієнтів
Щоб скасувати підписку окремого клієнта, просто перейдіть до панелі керування Продажами, знайдіть його ім’я або електронну пошту та натисніть Скасувати підписку.
Однак, як творець, ви також маєте такі варіанти:
Запобігання підписці нових клієнтів
Якщо ви хочете зберегти всіх своїх існуючих підписників і не приймати нових, просто Зніміть продукт з публікації. Нові клієнти не зможуть купити або знайти продукт, тоді як існуючі клієнти продовжуватимуть отримувати плату та матимуть доступ до своїх файлів.
Видалення продукту підписки
Щоб скасувати підписку для всіх клієнтів, перейдіть до панелі керування Продуктами, наведіть курсор на продукт, який ви хочете видалити, і натисніть кнопку «Видалити» праворуч.
Ця опція скасує підписки всіх ваших поточних клієнтів. Їм більше не стягуватиметься плата, і вони не матимуть доступу до вашого продукту. Ваш продукт більше не буде публічним.
Підписки фіксованої тривалості
Під час створення продукту ви можете налаштувати припинення підписки після заданої кількості місяців.
